Bel mij terug


Werkwijze

Wij begeleiden en adviseren u van A tot Z bij het aanleggen van uw tuin.


1. Adviesgesprek

In een vrijblijvend adviesgesprek inventariseren wij uw specifieke wensen en worden de mogelijkheden bepaald. Aan de hand van deze inventarisatie gaan wij over tot het maken van een creatief ontwerp en is dit de eerste stap voor het realiseren van uw droomtuin.

 

2. Tuinontwerp

Onze tuintekeningen worden op traditionele wijze gemaakt, met pen en papier. Wij komen de tekening bij u thuis presenteren, om zo een beeld te creëren van onze plannen. Aan de hand van de tekening worden eventuele wijzigingen besproken om zo tot een definitief ontwerp te komen.

 

3. Aanleg

Met de ontworpen tuintekening als uitgangspunt, zullen wij uw (i.p.v. u tuin) tuin van A tot Z aanleggen (i.p.v. aan gaan leggen) en ieder detail tot in perfectie uitvoeren. Als wij ons werk gedaan hebben, is het voor u tijd om te genieten van uw droomtuin.

 

4. Onderhoud

Uw droomtuin aanleggen is één, maar deze tuin onderhouden is misschien nog wel belangrijker om zo lang mogelijk van uw tuin te kunnen blijven genieten. Wij bieden dan ook de mogelijkheid om uw tuin te onderhouden het gehele jaar door. U het gemak, wij de zorg.

 

Aan de slag?

Wij denken graag met u mee in een vrijblijvend adviesgesprek.

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Wij denken graag met u mee in een vrijblijvend adviesgesprek.

Waarom de Hondsdraf

Creatieve ontwerpen

Tuinen ontstaan door een creatief ontwerp.

Kleurrijke tuinen

Wij leveren levendige en kleurrijke tuinen.

Altijd op maat

Elke tuin is maatwerk, afgestemd op uw wensen.