Bel mij terug


Onderhoud

Zonder het plegen van het juiste onderhoud verandert uw tuin snel
in een wildernis. Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.


Voorjaarsbeurt

Bij de voorjaarsbeurt maken wij u tuin weer gereed voor het nieuwe groeiseizoen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Winterbeurt

Door o.a. gebruik te maken van de juiste compost ligt uw tuin er de gehele winter weer netjes bij. Daarnaast helpt het om de kwaliteit van de bodem te verbeteren zodat uw beplanting optimaal kan groeien in het voorjaar.

 

Snoeien bomen en struiken

Door het tijdig snoeien van uw bomen en struiken blijven deze gezond en dit bevordert het de bloei van uw bomen en struiken. Wij zijn gespecialiseerd in het snoeien van heesters, fruitbomen en hagen.

 

Gazon verzorging

Door het zorgvuldig maaien en bemesten van uw gazon, is het gras bij u zeker groener dan bij de buren. Indien nodig zullen wij ook uw gazon verticuteren waardoor al het dode gras alsmede het mos verwijderd wordt.

 

Schoffelen

Regelmatig schoffelen heeft als resultaat een nette, strakke en onkruidvrije tuin.

 

Bemesting

Het bemesten van een tuin wordt vaak vergeten, echter is het één van de belangrijkste onderdelen voor het bevorderen van de groei en bloei van zowel uw gazon als beplanting. Wij werken met uitsluitend de meest hoogwaardige mestsoorten en houden rekening met specifieke milieueisen.

 

Verwijderen van bomen

Haalt een boom al het licht uit uw tuin en heeft u in de herfstmaanden last van de bladeren? Dan kunt u ons ook inschakelen voor het verwijderen van deze boom. Tot aan de wortel wordt de boom verwijderd door uitsluitend gecertificeerd personeel.

 

Onkruid bestrijding

Door het gebruik maken van de juiste bestrijdingsmiddelen zorgen wij voor een strak en gezond gazon. Daarnaast kunnen wij uw bestrating volledig onkruidvrij maken.

 

Recente projecten

Bekijk hieronder de meest recente projecten.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wij denken graag met u mee in een vrijblijvend adviesgesprek.

Waarom de Hondsdraf

Creatieve ontwerpen

Tuinen ontstaan door een creatief ontwerp.

Kleurrijke tuinen

Wij leveren levendige en kleurrijke tuinen.

Altijd op maat

Elke tuin is maatwerk, afgestemd op uw wensen.