Bel mij terug


Aanleg

Bekijk hieronder een greep uit onze vele disciplines.


Sierbestrating

Wij leggen alle soorten sierbestrating aan. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van keramische tegels waarbij de tegels in gestabiliseerd zand worden gelegd en de bestrating wordt afgevoegd. Hierdoor zult u vrijwel geen onkruid meer tegenkomen in uw tuin.

 

Veranda’s en tuinhuisjes

Altijd al een luxueus buitenverblijf willen hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken uitsluitend gebruik van de meest exclusieve materialen waardoor u zich in uw tuin in een waar paradijs waant. Vakwerk op maat, niets is te gek.

 

Vlonders

Een verlengstukvan uw tuin en een mooie zitplaats bij het water. Hierbij maken wij met voorkeur gebruik van kunststof materialen. Dit is onderhoudsvriendelijk is en wordt minder glad bij regenachtige weersomstandigheden.

 

Beplanting

Ons specialisme. Wij zorgen ervoor dat uw tuin nagenoeg het gehele jaar in bloei is. Uw tuin zal leven zoals nooit tevoren.

 

Vijvers

Een waterpartij brengt leven in de brouwerij. Van natuurlijke vijvers tot strakke vijverbakken, maar ook waterornamenten mogen niet ontbreken in een prachtige tuin.

 

Verlichting

Misschien wel het meest belangrijke, maar vaak een vergeten onderdeel van de tuin. Wij adviseren u bij het maken van een keuze voor de juiste verlichting. Verlichting zorgt voor een verlengstuk van uw woonkamer en geeft sfeer aan zowel uw woning als tuin.

 

Plantenbakken

Niveauverschillen zorgen voor een speels effect in uw tuin, waardoor uw tuin nooit zal gaan vervelen.

 

Beschoeiing

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste materialen waardoor uw tuin natuurlijk overloopt naar het water. Daarnaast geeft een mooie beschoeiing een luxe uitstraling en is het een mooi verlengstuk van uw tuin.

 

Pergola’s

Ook een pergola zorgt voor een niveauverschil in uw tuin, door de combinatie van hoogwaardige materialen en de juiste beplanting brengt het sfeer in uw tuin.

 

Schuttingen

Overlast van uw buren of gewoon een mooie erfafscheiding? Wij verzorgen uiteraard ook erfafscheidingen van zowel steen als hout.

 

Beregeningsystemen

Door het slaan van een bron, een pomp in de sloot of gewoon met kraanwater. Alles is mogelijk op het gebied van beregeningsystemen om uw tuin zo groen en gezond mogelijk te houden.

 

Sierhekwerk

Om uw tuin net dat stukje extra uitstraling te geven is een sierhekwerk geen overbodige luxe. Ga voor klasse en maak uw tuin helemaal af.

 

Recente projecten

Bekijk hieronder de meest recente projecten.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wij denken graag met u mee in een vrijblijvend adviesgesprek.

Waarom de Hondsdraf

Creatieve ontwerpen

Tuinen ontstaan door een creatief ontwerp.

Kleurrijke tuinen

Wij leveren levendige en kleurrijke tuinen.

Altijd op maat

Elke tuin is maatwerk, afgestemd op uw wensen.